neljapäev, 19. veebruar 2015

Segane heietus ehk pikavõitu vahepala, vol. 2

(Euro)ajupesu on vägivalla eriliik, mida teostatakse inimese mõistuse ja mõttevõime kallal, zombistamaks ja/või eidestamaks teda. Ja kuigi väidetavalt tahetakse niiviisi maailma paremaks muuta, lähevad asjad hoopis hullemaks. Kõik me ju näeme, kuuleme, tunneme, haistame, ning mõni eriti loll/ajupestu koguni maitseb multikulti algusest saati roiskunud vilju. Jah, isegi, või pigem just eriti meil Eestis on multikulti olemas, juba Nõukogude okupatsioonist saadik. Omal ajal nimetati seda rahvaste sõpruseks. Mis sellest välja tuli, seda võime siiamaani tunda ja tunnetada.

Ega europestud isikud, muuseas, erinegi palju nõukapestutest. Samamoodi ajavad sulle ümmargust argumenteerimata mula, endal viimasedki allesjäänud poolteist ajurakku ülekoormuse tõttu peast välja kukkumas. Ikka suht-koht sarnane pläma lendab parmuparve kombel ringi, nagu õndsal vene ajalgi aeti suure suuga punast padrat ja lehvitati loosungeid, ise ka oma juttu pimesi uskudes, õkva kui uskunuks Issanda Jahve enda sisse. Lihtsalt tänapäeval on punane asendunud roosa ja lillaga. Holokaust ja homoabielu, võrd- ja värdõiguslikkus, multikulti-multifilmid, pehmo-ehmod! Edasi kuristiku poole ja kaugemalegi! Shalom! Allahu akbar! Ура, товарищи! Sieg Heil!

Multikulti apologeetide GMO-suitsuheeringa nägemiselunditele sarnlevatele  haakristikujutisega vikerkaarelipu karva silmamunandite põhjas säriseb siiski vaikselt hirmusäde. Otsekui pelgaksid nad, et võivad oma pähetuubitud poliitkorrektses-kantseliitlikus ebausujutluses mõne sõnaga eksida, mille eest siis Liberastliku Partei zooneutraalne esipersoon isiklikult nagaikaga tagumendinaha vastupidavust testima tuleb.
Küllap on nende kallal rakendatud samasuguseid võtteid nagu Winston Smithiga "toas üks null üks"? Mängiti mõne allasurutud hirmukesega, et ajupesu paremini kinnistuks? Igatahes selline mulje neist jääb.
Aga mis sa ikka teed silmaklapistatud, või õigem oleks öelda, virtuaalreaalsusprillitatud kaeramootoritega. Homo europaeus pole midagi muud kui homo soveticuse (hinge)sugulane ja õigusjärglane.

Ma ei jõua enam ära hämmastuda, kui täpselt kirjeldab neid ülalmainitud libatõelisuses elajaid Slayeri lugu "South Of Heaven":
Forgotten children, confirm a new faith,
Avidity and lust controlled by hate.
Never ending search for your shattered sanity,
Souls of damnation in their own reality.
/---/
Chaos rampant,
An age of distrust.
Confrontations.
Impulsive sabbath.

On and on, south of heaven
On and on, south of heaven...

2 kommentaari:

  1. Kuna tunnen paari nö euroajupesijat, siis võin öelda, et vähemalt need ei küüni mittekuidagi Orwelli stiilis rafineeritud sadistliku ajupesu tasemele. Ajurakke on neil ainult paar tükki rohkem kui poolteist.
    Heast elust lolliks läinud.

    heinaküünik

    VastaKustuta
  2. Võib-olla tõesti. Mina kujutasin pigem ette midagi primitiivset, stiilis: "Kui sa nüüd ja edaspidi multikulti kiituseks hosiannat ei laula, saadame sulle koju koleda karvase pommivööga moslemi, kes su kassi ära vägistab!" või veel lihtlabasemalt: "Jätame su stipendiumist ilma, raisk!"
    Tänapäeva pehmodele j€wrohipsteritele sellest piisab.

    VastaKustuta