reede, 13. märts 2015

Taas telekavahtimisest

Niisiis, kallis inimsarnane olevus. Toimi sedapuhku järgnevalt.
Kui oled kilulinlane, istu nr 18 bussile või läänesuuna porgandile. Esimesega sõida Laagri peatuseni, mis asub linnapiiri taga. Teisega samuti Laagrisse, mis paraku asub mingil arusaamatul põhjusel hoopis Vana-Pääskülas.  Noh, suurt vahet pole, ronga pealt on ainult sihtpunkti pikem maa astuda. Igal juhul oled juba 2 asja tasuta saanud - transport ja jalgsimatk. Viimase abil säästad ka selle raha, mille muidu oleksid raisanud jõusaali või muu mõttetu aeru-hoobika peale.
Kui oled lõpuks suure ähkimise ja puhkimisega kohale jõudnud, kontrolli, kas oled ikka Laagri Maksimarketis. Kontrollimise eest ei pea samuti midagi maksma.
Seejärel sisened nimetatud marketisse (ikka tasuta) ja potsatad maha esimesele vabale pingile (kah täitsa priilt). Otsid taskust või kotist oma Androidiga mobla, tahvli või läppari. Sellessamuses marketis on tasuta wifi, korraliku kiirusega pealegi. Logi sinna võrku sisse. Tiri Munakollase Playst enda aparaati ERR-i äpp. Kui tähele ei pannud, siis seni on veel kõik tasuta olnud (välja arvatud aparaat ise, kui seegi kuskilt tasuta pole saadud).
Nüüd käivita toosamune äpp ja kuku tasuta telekat vahtima.
Ja kui mõelda oskad, mõtle parastavalt, kui palju sa nüüd igasuguseid rahast ilma jätsid.
No, kui sa kilulinlane oled, siis transport sihtpunkti on tegelikult ju ainult näiliselt tasuta, aga ega sa ometi nii üliloll ka saa olla, et tõesti mingeid makse Kilulinna valitsusele maksad? Loodetavasti saad ikka ainult maksuvaba tulu? ;)

Mida iganes, aga hääd telekavahtimist, tasuta! Nagu pildilt näed, siis mina juba vahtisin.

3 kommentaari:

  1. Tuusinatine "ekraanipaus" pildina on täiesti teemas - kuidagi väegade irooniliselt!

    VastaKustuta
  2. Õba Enn. Selgus, et too tasuta wifi on ära kadunud, kuigi ruuter paistab lae all alles olevat (tulukesed paraku kustus).
    Mis siis ikka, vaja mujalt head kiiret tasuta wiffi otsima minna...

    VastaKustuta
  3. Urff, aina hullemaks läheb. Täna kaesin sellessamas kaubanduskeskuses, et on tekkinud mingi võrk nimega BMW 716TDS või midagi sinna kanti. Kuna kõige tugevam signaal oli hoone sees peaukse ligidal, mingite söögikohtade man, otsisin, ega seal kuskil ei vedele mõni bemar. Paraku leidsin ainult paar Kiad ja Opelit.
    Hiina mõistatus vms.

    VastaKustuta