esmaspäev, 9. mai 2016

Vahepala "sallivusest", vol. 2





Leidsin paberipahna seast eelmisel aastal Helsingforsi-nimelisest kalurikülast kaasa kahmatud lehe, Voima! või miski säänne nimeks. Paistab olevat kristliku usuhulluse vastaliste usuhullude (loe: ateistide) propagandaüllitis. Sinna sekka veel igatsugu muid vasakäärmuslasi mingite segaste mulinatega.
Tahaks õkva näha, kas ja kuidas nood samad tegelased julgeksid usuvastalist möla avaldada moslemitele suunatult? Või pelgavad pommivööd ja taharrush gamead?
Ühe soojaga võiks omasooiharate organisatsioon kah mõne lendlehekese välja anda, kus "Allahu Snackbar!" röökijaid süüdistataks homofoobias.
Kõnelemata feministidest/feminatsidest. Kas nood julgeksid mõnele moslemimehikesele kaela pääle ronida, et miks ta, raibe, oma naisi burkasse topib ja luku taga hoiab? Ah? 
Teisalt, millalgi (jaanuaris?) oli ju vist Berliinis mingi ajupestud naiselaadsete olendite demonstratsioon, kus põhiloosungina tassiti mööda tanumaid suurt plakatit: "Better rapists than racists!" - ajupesu eriti tülgastav näide.
Meenus Orwelli tuba 101...
...ja niisama kaksikmoraal.

2 kommentaari:

  1. Lähtudes moodsate punaprofessorite pseudoteaduslikest väidetest selle kohta et kõige suuremad homovastased on ise kapipeded - siis peaks neid ikka päris suurel hulgal olema! Mõelgem, kui palju on maailmas Muhamedi järgijaid?

    Heinaküünik.

    VastaKustuta
  2. Isajänesest õige märkus, aga...
    Kui hakata nüüd kõiki moslemeid kapist välja tirima, poleks homod ja lesbid sisuliselt enam mingi vähemus. Seega ei oleks neil enam mõtet nt tanuma pääl loosung ja vikerkaarelipp pihus pasundada, kuna nad oleks lihtlabane mass. Või mine tea - nõuka ajal tehti massparaade küll lausa mitu x aastas.
    Vähemuseks osutuksid hoopistükkis heterod!

    VastaKustuta