kolmapäev, 17. oktoober 2018

Hulkuvad koerad

Veel sel kevadel nägin tudengivurhvi tüüpe "koeraga" jalutamas. Kusjuures suukorvi ja rihmata. Nüüd trehvasin lühikese aja jooksul samas kandis kolme säänest ilma peremeheta ringi sibamas. Vene aal olid koerapüüdjad, aga nüüd? Peaks vist koerte varjupaika teatama?
Muide, üks isegi peatus korra laternaposti man, nigu oleks jalga tõstnud :D

Naasama jäin mõtlema, et paljudel võib äkitsi noid riistapuid nähes paranoiahoog pääle tulla. Säänsetele ju hää lihtne näotuvastusega kaamera, mikker ja muud vinguandurid külge kruttida, siis info lippab õkva kuskile kolme- ja neljatäheliste "kontorite" serveritesse. Mupo, Kapo, CIA, FBI, FSB...


4 kommentaari:

  1. Ega hullu tea jah...
    Äkitse tasub teist möödaminnes natukene müksata, et trajektoor vähe vasemale poole suunata. Vaevalt ta hammustama kipub.
    Teine mõte nende iseliikuvostukärude elimineerimiseks oleks selline - raputada veidi strontsiumiga magnetiseeritud rauapuru nende masinate teele-peale-küljele, äkki lähebki lolliks kätte ja tekitab mingi kaose...

    VastaKustuta
  2. Hmm... Ma lajataks selle koerarakatsi elektroonikale miskise segajaga säändse põntsu, et arvab ennast gepsu või kelle iganes perrä olevat kuskil sõiduteel, ja tahab säält kippelt är saada. Aga tegelt om vastupidi ;)
    Muide, Nõmme keskuses olla keski juba kogemata kombel ühele säänsele automobiiliga otsa paarutand...

    VastaKustuta
  3. Näh, täna nägin lausa viit säänest ühes kandis. Üks oli toppama jäänd, 3 elukat tulid veel ja pidasid vist koosolekut. Viies põrutas naasama mööda.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ilmselt siit koorub välja mitu põhjust -
      rongkäiguna edasi marssida oranžide lippude lehvides riigipöörde teostamiseks;
      ametiühingukoosolek streigi algatamiseks;
      leinasid hukkasaanud seltsimeest...
      Too viies aga tundis end ülearuse viienda rattana vankri all ja teotses stahhaanovlasena.

      Kustuta