pühapäev, 2. detsember 2018

Kurjavaimu seatagument!

Kurjavaimu seatagument ja Indrek Tarakani päikeseprillid küll!
Kapitalistil ja bürokraadil puudub südametunnistus, aga ometi ei hakka nad arveid ja muid rahanõudmisi inimestele saatma kuu viimasel päeval, tähtajaga eelviimasel. Sest kuu lõpus veeretab inimene ainsaid järelejäänud veeringuid pihus ning kaalub kolmteist ja pool korda, enne kui raatsib midagi välja anda. Nende kahe eelpoolmainitu umbes-täpselt poolteises ajurakus leidub niipalju oidu ikka, et mõista lüpsilehma päris kuivaks pigistamise kahjulikkust. Kärvab paremal juhul viimati veel maha või halvemal juhul tuleb viskab peldiku aknast Molotovi kokteili sisse.

Aga mingi mitte just kõige teravamast pliiatsist rikkuritibin (IQ vaevu lauajala oma ületamas) tuleb ja nõuab kümpi. Läheb see raha muidugi hääks otstarbeks, ehk lasteaia latsekeste jõulupeo ja -nänni jaoks. Annaks ikka, annaks õkva kasvõi kaks kümpi, paraku asi on põhimõttes. Kui rikkuril endal pidevalt igast taskust sajaste pakid välja turritavad, siis ei saa eeldada, et ka kõigil ülejäänutel kuu lõpus veel ülearust raha on. Teisel inimesel on sel ajal hoopis rõngassärk seljas ja verine tapper käes keerlemas. Kesikute persekarvad ja (a)sotsiaaltimukraatide spermased pärasoolikad lendavad kahte lehte ja kolme viirgu. Tegemist on olelusvõitlusega - lapsed tahavad süüa ja nii edasi. Ülearust mammonat mingi tilulilu pääle sel hetkel raisata pole.
Normaalne inimene küsib raha siis, kui sedasamust laekunud on, ehk teisisõnu palga-, pinsi- või muul ülekande/sularaha päeval. Seevastu mingi "miljuneeriprovva", raharõngad silme ümber keerlemas nigu Saturnil, oma vanamehe tagant näpatud roostes Colt käes (õnneks laadimata), miniseelik kurguni üles tõmmatud, ilmub ülejala keksides suvalisel ajal nigu riigikogulase kõhulahtisus või Drunckeri "ishias" ning muudkui nõuab. Ei mõista säänne ajupuudulikkuse kehastus tavalist tööinimest.
Vot niisike sulatõde õkva päriselust.

Kui see va vereimejast tibijunn kunagi kogemata kombel ja arusaamatul põhjusel siia seda lugema peaks sattuma, loodetavasti tunneb ennast ära ja häbeneb sokid jalast.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar