kolmapäev, 6. märts 2019

Kuradi Keskerakond... sorry, tele2 ikka!

Kurjavaimu Tele2 on puhta lolliks läinud. Pandi Smart ja Kõnekaart ühte patta, mille tagajärjel ei tööta enam senine lihtne ja lollikindel netipangast kõneaja laadimine. Ikka nii, et valid panga, summa, moblanummeri ja suunatakse panga lehele maksma.
Nüüd on pääaegu ainus võimalus minna otse panga lehele, sisestada saajanimikontonummersumma jne, ja siis järgmiseks küsib raibe viitenumbrit ka veel - kuda ma tolle viimase kätte saan? Olemasolevatest saamisvõimalustest - helistada ei saa ja esindusse kohale traavida pole aega või pole tõlki kaasa võtta 
Mingi variant on vist veel pangaautomaadist ka, aga ei teagi, kas maksete võimalus on mul aktiveeritud, päälegi raiskab automaadis pusimine sabasseisjate aega.
Laadimiskaarti peab ka kuskilt karu persest ostma minema...
Tele2, auu! Kuidas oma lollust ja perssekeeramisi suvatsete õigustada? Mul vaja 2 numbrit laadida, aga ei saa!

2 kommentaari:

  1. Kõnekaardist niipalju, et suvalises maksika, meie, rimi jne. kassas küsid kõneaega, ja trükitakse kood sulle eraldi paberile, mis ulatatakse koos tsekiga üle leti sulle kätte, mille sisestad moblasse, millele kõneaega vajad. Vähemalt Simpliga saan mina küll omale kõneaega laetud. Ainuke häda - luup peab kaasas olema.

    VastaKustuta
  2. Noneh, a mul lihtlabakuliselt laiskus kontides ja mutism hakkab ka vist tekkima. Ei täi kõneaparaati kulutada tühja pääle.

    VastaKustuta