esmaspäev, 8. aprill 2019

Jaburusi ikka juhtub...

Imeasja nägin täna. Kuplialusest kliimasoojenemisest lolliks lännu studendivurhvi tibilinski kallas poe kassalindile paar kilo apelsine ja teist sama palju porknaid. Lahtiselt!
Logish, et sai kassiiri käest kohe koledasti sõimata. Egas ma oma puukõrvadega kuulnud, aga kujutan ette, mida räägiti või röögiti. Tõenäoliselt määnekist säänest, et kuule, tibin, ega sa keskerakonna pääkontoris pole! No kae ennastki, odav Hiinas toodetud ühekordselt pruugitav kilejope seljas, aga hunnikut puu- ja juurvilja kilekotti panna ei taha. Nüüd vaene kassatädi, kes ainult suurest ligimesearmastusest suvatseb üldse veel poes töötada, peab seda sitta jupikaupa kaaluma ja teiste sabatajate aega raiskama, kuna kõik korraga kaalule ei mahu!
Tibi oli näost päris punane nigu peediga paaritunud keedetud vähk. Viskas raha letti, kraapis oma fruktid kokku ja tõmbas uttu. Moraal: rohelisusega ei tasu lolliks ka minna!
Jään juba huviga ootama, millal mõni järgmine võltsroheline kallab kassalindile lahtiselt kärutäie kuskilt Senegalist lennukiga kohale taritud mullaseid tuhleid või mõne liitri heeringasalatit...

2 kommentaari:

  1. Muide, mingil päeval käisin Konsumis, kõndisin riiulite vahel ning jäin juhmilt ühte kilekotti pakendet graanuleid jõllitama. Kutsusin klienditeenindaja ka manuliseks, küsisin lausa retsepti, kuidas seda söögiks ette valmistada? Too raisk aga sai vihaseks mu peale, kuigi võinuks vihastuda Coopi träni sisseostja peale, et see lolli kaupa sisse võtab.
    Kilekotti manustet graanuleid müüdi VEGANVÄETISE nime all...

    VastaKustuta
  2. Veganeid peaks väetama neh, kudagi kidurad teised.

    VastaKustuta