teisipäev, 9. aprill 2019

Taaskord (pseudo)rassismist...

Hullumajand. Põdrad on hääst elust päris lolliks lännu. Selle asemel, et tõeliste probleemidega tegelda, leiutavad nemad pseudoprobleeme ja siis kukuvad neid ka ise lahendama, irw. No ei saagi enam aru, mis puhul nad säänseteks liberastideks kätte ää läksid? Liiga palju libestit? Liiga palju talvel libedaga ajusid segi kukkunud? Liiga palju Libresse-nimelisi sidemeid silme ees?
Teemaks on ikka see libarassism, millest üle-eelmises oopuses röökisin. Saadeti mulle üks väegade huvitav jaburus, millega Põhja-Aafrika (endise Põhjamaa) mitte just kõige teravamad pliiatsid hakkama said. Tea, kas enam julgeksingi näituseks Helsingistani sattudes sõrmendust ja viipekeelt pruukida, pärast peab äkki idioodistunud poliisile seletama, et pole sääl mingit rassismi, joogu vähem samakat! Tavaline puukõrvadega isikute suhtlus.

No kaege ise pildilt. Raudpoltselt "leiab" mõni siledaks triigitud ajudega asotsiaaltimukraat või tolerast niikuinaa mingi saunavihakõne. Mõelgem kasvõi a-tähe pääle, see meenutab rusikat - mugavuspagulastele trahh pasunasse! Võtke ja võrrelge mu varasema kribatükiga ka... ja minestage, pehmo-ehmod!
Varsti ei tasu enam semule tervituseks viibatagi vist? Sest mõni, ütleme leebelt, harimatu isik loeb sellest välja b-tähe ja siis kohe ka "siighaili"...

Pildikesed leitud interneeduse sügavikest.

8 kommentaari:

  1. Tahtsin juba küsida, milline kindlustusfirma seda "vihapuhe poliisi" pakub, kui tui meelde, et poiisi tähendab soome keeli politseid...
    Üdiselt tundub mulle, et vaikne vandenõu käib viipekeele ja sõrmendamise jäädavaks eemaldamiseks tänavapildist.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. krt, ell-tähed ei salvestunud, saadan need järele: l ja l...

      Kustuta
    2. Jõudsime mõnede tutvatega arutades sama järelduse otsa, et peab hakkama põrmandu all viiplema...

      Kustuta
    3. Kujutasin ette pilti, kus kurdid ja vaegkuuljad elik nürmikud tarivad rehetoa-mõõtu põrandat enda järel - selleks, et lihtsalt suhelda.

      Kustuta
    4. Ehh, äriidee - hakkaks põranda kaasasvedamiseks abimootoriga treilereid tootma :D

      Kustuta
  2. Kalpsas kolusse, et äkitse nood viipekeelekeelajad kardavad, et samuse keele baasil hakatakse arendama mingit hirmsat võitluskunsti, mille abil sissetrüginud ahjualustele pasunasse kiputakse andma. Sai nimelt kunagi kuskil arendet säänest teemat. Nimegi mõtlin vällä -Shouyu Dao (käsi, keel ja tee ehk Viipekeele Tee)
    :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. shouyu dao - võistluskunst põhineb siis järgnevalt?
      ...pekstakse kätega põrandasse kaks auku, peaga kolmas lisaks - siis heidetakse end horisontaali elik kõhuli, pistetakse pea ja käed aukudesse ja suhtlemine võibki alata...
      Kurask,jalamati tunne tekib ning mine sa võta kinni - tagument jääb sedasi kaitseta, kst mis neil lambakarjustel meeles mõlkumas on?

      Kustuta
  3. No loodame, et nad tagumenti kitse või lamba omaks ei pea.

    VastaKustuta