reede, 3. mai 2019

Tõsiselt masendav see poodlemine

Mõnes poes ei tasu enam üldse käia. Näituseks Kadaka Selveris töötab juba pikemat aega ainult üks (1!) kassa, järts ulatub poolde saali välja. Ülejäänud teenindajad luusivad ringi ja peksavad inimesi iseteeninduskassasse.
Sama hästi võiks iseteeninduslik lõbumaja olla - maksan maadamile hunniku pappi ja löön pihku.
Ja see Kadaka Selver veel reklaamib määnekist säänest, et telli toidukott robotiga. Seesinane nõnnanimetet robot mudukimõista teenindab vast ainult lähiümbrust, sest tõesti tahaks näha, kuis säänne üleskeeratav linttraktor roomab paar tundi jutti Kadakast Laagrisse :D
Igatahes viisin eespoolnimetet Selveris korvitäie kaupa jupiti õigetesse riiulitesse tagasi ja läksin edasi inimsõbralikumasse poodi. Nii nahaalne ma veel pole, et jätaksin korvi/käru rikneva kaubaga keset saali ja kõnniksin minema. Kuigi olen säänestki asja juba sääl korduvalt näinud.
Toppige oma robootika sinnasamusesse tagasi, kust võtsite. Või plekkige vähemalt mulle selle eest kasvõi kümpar kuus, et iseteeninduskassat pruugin. Palgalaadne ollus või nii.

1 kommentaar:

  1. Siis kui neid niinimetet ona-kassasid veel polnud, olen protestiks kassade mittetäituvuse pärast kolm korda vähemalt täis toidukorvi sellu põrandale jätt ja ise rahulikult üle tee asuvasse säästukasse kõmpinud...
    Aasta siis oli vist `07

    VastaKustuta