kolmapäev, 25. september 2019

Kurbus ja õud

Juhtusin üks õdak nägema kellegi Krõõda Tüünbärgi hüsteerilist sõnavõttu kuskil… ee… vist ÜRO-s. Ja teate, armsad daamed och härjad, kes ja mis mulle silme ette kerkis?
Ära arvasite. Hitleri kõne parteipäevadel ja noist päevist vändatud film "Triumph des Willens". Samamoodi alustas seesinane pliks suht rahulikult, aga küttis ennast kiiresti üles ja kukkus hüsteeriliselt pasundama. 
Meeletu kurbus ja õud ronib hinge, südamesse, pähe ja sisikonda, jäsemetest kõnelemata, nähes, kuidas puudega lapsukesele on ajupesu abil kinnisidee pähe istutet. Ikka selle nimel, et k(l)iimahüsteerikud ja neid juhtivad kulissitagused inimkonda divide et impera põhimõttel lõhestades ise väga mugavalt rahaollust oma tasku kühveldada saaksid.
Ja kes teab, ehk oli ka Adolf tegelikult enda teadmata kellegi hüpiknukk? Sionatsid, vabamüürlased, bolševikud, reptiloidid… You name 'em.

8 kommentaari:

  1. Loodan, et see postitus on paroodia?

    VastaKustuta
  2. Veider, välja näeb küll täpselt nagu kõige nürimate alt-right trumpistide retoorika, millele on veel natuke sokihaisu juurde lisatud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Muide, sokihais on vähemalt looduslik ja kliimaaktivistidel ei tohiks selle vastu vähimatki olla ;)

      Kustuta
  3. Eks igaüks näeb seda, mida näha tahab :)

    VastaKustuta
  4. Kui nüüd kristalselt aus olla, siis viimasel ajal on mul kõigist noist äärmuslastest (nii parematest kui vasakutest) sitaaugu servani, või laiemalt võttes ka muudest. Kobigu kuskile üksikule saarele ja tapku sääl või üksteist maha. Lasku ülejäänutel elada.

    VastaKustuta
  5. See Greta oli algselt siiski oma vanemate, eriti ema edevuse ohver. Ema leidis, et võiks tütart ära kasutada oma raamatu promomiseks. Asi läks natuke käest ära ja kliimasoojendajad teenisid samas kena kopika ka.

    Heinaküünik.

    VastaKustuta