neljapäev, 19. märts 2020

Diureetilised teooriad

See lõputu koroonateemaline kriiskamine ja räuskamine tekitab kõikvõimalikke vanduva nõu ehk sõimleva supipaja diureetilisi teooriaid. Mis parata, kui tõejärgsel ajastul ei saa usaldada ei päävalumeediat, alternatiivmeediat ega tõest meediat… Niisiis, daamed och härjad, siin teile mõned kahtlased mõtted.

Teooria numero uno:
Tegemist on osaga hiinlaste maailmavalitsemise plaanidest. Selle nimel ollakse nõus ka omasid veidi ohverdama. Vasakäärmuslaste asi.

Teooria vol. 2:
Kõikvärki globalistid, sionistid, vabamüürlased ja nii edasi avastasid, et midagi läks vist nihu ja otsustasid inimeste liikumist "natuke" piirata. Ikka selle nimel, et ei tuldaks neid endid hangu otsa ajama. Igaks petteks ehk asja õigustamiseks mõeldi välja mingi imeviirus.

Teooria number 3:
Peldikupaberi, seebi ja desovahendite tootjail ning Big Pharmal oli vesi ahjus ja ahi vetsus, kuna laod olid servani täis ja mitte keegi millegipärast ei ostnud koormate kaupa. Inimesed ravisid ennast piparmünditee, kloordioksiidi ja koralliveega. Tekkis ületootmiskriis. Tulemuseks jälle mingi viiruse leiutamine.

Neljas teooria:
Pankuritele, kapole, mupole ja muudele luure- ja luuleagentuuridele käis kohutavalt pinda, et ei saa kõigi perrä pangakaardi alusel nuhkida. Mõned ju pruugivad sularahakest ja ostavad-müüvad käest kätte - no kuhu see kõlbab? Edasi taipate vast isegi

Ning lõpuks viies teooria:
Eriolukord kehtestati piirikaubanduse lõplikuks lämmatamiseks. Murati kandis panid lätakad juba Superalko kinni ja teistes lühendati tööaega. Sotsinovskil oleks hää meel olnud.

Ah, valige ise sobiv või pakkuge omalt poolt.

Oli põhjus mis iganes, aga asjal on üks hää külg. Igatsugu ja kõikvärki veganid, feminatsid, LGBTQWERTY-d, zoovahetajad, antifad, kliimahüsteerikud, asotsiaaltimukraadid, mugavuspagulased ja muud vähearenenud äärmuslased on vait jäänud. Isegi Putler ei ähvarda enam disko ja tuumasõjaga. Lisaks ei mölise ka mingid eluvõõrad €urobürokraadid. Ilmselgelt jõudis sääneste inimlaadsete olevuste ainsasse kollektiivsesse ajurakku kohale, et nende tühised isud-himud on kõikvõimsa Issanda Koroona ees käpuli niikuinii. Umbkaudu nigu moslem mošees Allahi kummardades.
Välja arvatud vast üks isikulaadne ollus:

(pildike kuskilt interneedusest)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar