reede, 11. detsember 2020

Virtuaaljoomarlus

 Ajulage mõttelongatus ja totaalselt jabur kujutluspilt tekkis, üks pähe ja teine silmamunandite ette. Koolides rakendati vahepääl distantsõpet, eksole. Teeks kõrtsudes distantsjoomise? Paned enda isikliku rüüpe ja sakummid kodus lauale valmis, krutid VR-prillid oma kiilakavõitu kolba külge ja logid endale sobiva pubi virtuaalreaalsusse.

Aga noid õltse ja suhupisteid ei tohi enne näppida, kui oled virtuaalsele baaridaamele tellimuse esitanud ja ta on kraami sulle nina alla "toonud". No jood ja sööd... ja siis maksad omaenda isikliku tarbitud kraami eest kõrtsu kassasse, jootrahast röökimata :D

Lahendamist vajaks vast veel virtuaalne õdagune tantsulka, virtuaalne külgelöömine ja virtuaalne kõrtsukaklus. Viimase tarbeks võiks kodus näituseks olla poksikott ja robotkäsi. Esimesele manad ette löödava lõusta, teine virutab sulle endale säänse sinika, et linnukesed näljas laulavad. Siis tuleb virtuaalne ment ja tarib kõik virtuaalse plate pääle ehk paneb isolatsiooni, teiste sõnadega koduaresti (kui juba koroonasüüdistusega sääl ei istu).

Äriidee?

3 kommentaari:

  1. Ma jäin mõtlema, et midagi sarnast on juba tehtud: SIMS+VR.
    A see asi on isegi hea, kui pruugid sularaha - järgmisel ennelõunal ärkad pohmelliga ning laual on kokkukägardatud "tagasiarveldatud rahanutsakas". No mis teeb tuju nii hääks, kui selgub et VR-kõrtsus said kere peale ja maksti veel papp ka tagasi. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nuneh, keski pakkus et mingit sorti iksboksi vai mille iganes mängu meenutab. Muide, kuskil olla suisa virtuaalpulmigi peetud - igaüks libistas oma kodus kaamera ja ekraani man õlli või viinuskit ja ampsas pääle, mida käepärast oli.

      Kustuta
    2. Tuleb nentida, et inimloomade veidrustel pole piiri....
      :D

      Kustuta