neljapäev, 31. jaanuar 2019

Vihka üksi!

Lähen ka pulli pärast ühe pentsiku moevooluga korraks kaasa :D

Sina, kasuahne kapitalistinärakas, kes sa vihkad omaenda töötajaid ning talud neid ainult sellepärast, et nad tekitavad sulle überkasumeid. Sina, kes sa ei täi korralikku palka maksta ja lisaks eelistaksid, et töölised oleks 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas ja 365 päeva aastas poekassas, rekka roolis või treipingi taga!

#vihkaüksi

Sina, perssekukkunud kinnisvaraärikas, kes sa vihkad kõike ilusat ja soovid kenasti korda tehtud eestiaegse villa maha kiskuda ning selle asemele hunniku betoonist koledaid majakärakaid illegaalset väljamaist orjatööjõudu pruukides püsti lüüa. Sina, sitajunni sugulane, kes sa ei kohku seejuures tagasi isegi pargi lagedaks raiumise ees!

#vihkaüksi

Sina, metsaärikas, kes sa vihkad metsa, kuna oled ilmselt stepirahvaste järeltulija ihu ja hinge(tuse) poolest, kes sa raiuksid terve Eestimaa laudsiledaks, selle tegevuse käigus kasvõi Suurt Munamäge ennast kogemata tasaseks lükates. Sina, kes sa salamahti pooldad RB-d, sest seda mööda saab palke kiiresti põhjajoonud homo europaeustele mahaparseldamiseks vedada!

#vihkaüksi

Sina, poliitik, kes sa vihkad omaenda rahvast, soovides vahetada seda muidusöödikuist mugavuspagulaste, mustalt töötavate umbkeelsete gastarbeiterite ja roheliste mehikeste vastu. Sina, kes sa talud enda rahvast ainult sellepärast, et nende arvel saab hästi elada, mistõttu sa polegi veel läinud oma tõeliste lemmikute manu Aafrikasse hõimupäälikuks või Venemaale oblastikomitee pääsekretäriks!

#vihkaüksi

Just sinusugustele ja veel nii mõnelegi sarnasele on mõeldud see moodne hashtag, mille ees olevad trellid kuluks muide säänsele rämpsule tõesti ära!

#vihkaüksi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar