reede, 12. aprill 2019

Ein Führer...

Tea, kas ajalugu kordub? Pandi kuulu järgi Kilulinna linnapäälaadseks olluseks miski korealane. Mingil ajal enne teda ja kedagi Aasa tahtis üks Edik Saviplönn juba enda isiklikku Burešingradi vürstiriiki luua. Helsingistani või Stockholmistani võib tänavapildi perrä juba Põhja-Aafrikaks pidada. Nüüd saab meite päälinnast ilmselt Põhja-Korea.
Juche ideoloogia koos Suure Juhi ja Õpetaja kultusega - ein Volk, ein Stadt, ein Führer!
Töölaagrid tööpõlgureile (oo, kas tõesti ka riigikogujaile, kes teadagi mõtestet tööd teha ei suuda ega taha?)
5 korda ööpäevas toimub Suure Juhi kullast kuju juures üldrahvalik kummardamine, nii et püksitagument lõhki.
Igale linnaalamale ainsaks toiduks kord päevas 300 grammi kimchit, punaste pidupäevade puhul ka 100 grammi hulkuva marukoera liha.
Kohalikus interneeduses näidatakse ainult säänseid saite, määnsed Suur Juht isiklikult hääks on kiitnud.
Endisele Pääsküla prügimäele luuakse tuumapolügoon, mille kohal ööpäevaringselt särav aatomipäike peab vajadusel asendama rahvale naaberkülas riigivisiidil viibiva rahvaisa isiklikku pühapaistet.
Ning nõnna edasi.
Tuleb tõdeda, et mul om hää meel tolle üle, et pole juba hulk aastaid enam Kilulinna kodanik :D

6 kommentaari:

  1. Jama. Mina elan Tallinnas ja ootan põnevusega, et Kõlvart tõestab ennast hea või väga hea linnapeana. Muide, tema isa on eestlane.

    VastaKustuta
  2. Vat kuhu jõudis see alailma tatise ninaga ühikat mööda ringijooksev Misha. Kuulu järgi olevat ta sundteenistusse saadetud eestimaa mehepoja poolt kaugel Kasahhimaa stepis valmis nikerdatud ja sinna jäetud. Aga mamma oli pisikese peninuki kaenlasse haaranud ja Maarjamaa poole astuma hakanud. Edasine on ajalugu :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Härra Toomas, see teie kommentaar on ikka äärmiselt madal. Muide, hiljutistel fotodel, kus MK Tallinnas Eesti-Hiina kickpoksi võistlust vaatab, istub ta oma isa kõrval. Isa õpetas talle idamaa võitluskunste.

      Kustuta
    2. Ju siis issi võttis lõpuks ikka omaks...

      Kustuta
  3. Tegelikult mingil määral hakkab vaesekesest isegi kahju. Suht noor mees, aga näe, kuhu ronis. Otse korruptsiooni ürgpesasse. Nüüd korrumpeerub paratamatult, nagu eelkäijadki..
    Läinud parem tootvale tööle näiteks.

    VastaKustuta