teisipäev, 30. aprill 2019

Pisuke elektriline liialdus... aga tulevikus äkki tõsi

Viimasel ajal vahel ikka röögitakse noist Sõrajalgadest ja nende übertuulikutest. Kuskilt jäi silma, et noilt tegelinskitelt nõutakse kümneid miljoneid tolle eest, et nad üldse saaks midagi aretada. Et kui maksavad, siis automaagilisel kombel nonde tuulikud ei segagi enam radareid.
Huvitav, mis veel tulevikus juhtuma hakkab, näituseks kui ehitan endale vanast jalgrattast ja akutrelli mootorist geneka isiklikku mölafoni laadimiseks ja ühtlasi spordiklubi rahast ilma jätmiseks (no viimases ma ei kooserda naakuinaa, pole ülearust aega ega rahaollust). Mine neid pööraseid riigikapitalitse Jesti Jenergijast tea, äkki tulevad mult kuutasu nõudma, saamata jäänud kasumi kompenseerimiseks. Vai küsib kaitseministeerium trahvi, sest et mu jalgratastet genekas segavat mingeid radareid. Vai et väntamisest tekkinud maavärin tekitavat kuskil 20 km kaugusel presidendilaadse olluse isikliku kuivkemmergu vundamenti mõrasid. Vai määnekist muud tännakanti
Säänne väike pessimistlik utreering, aga noh, noist võib kõike oodata.
Profülaktika mõttes võiks noilesinastele kummagi tagumise poolkera külge panna krokodillklemmiga juhtme, kuhu siis lasta nii soojenduse mõttes esialgu mõnisada volti. Äkki siis mõistus kargab peest pähe tagasi. Vai kui veel pole sinna kukkunud, siis loodetavasti ei kukugi. Teisest otsast kaedes, mine tea, äkitse on tegu masohhistidega.
Raske juhtum, mes muud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar