teisipäev, 23. aprill 2019

Sinu tegelik olemus

Teate, daamed, härjad ja muud seltsimehed, millegipärast meenus väide, et omasooiharate vastased on tegelikult samasugused homoseksuaalid, ainult pole veel kapist välja roninud.
Sama loogika järgi - näiteks ka kõige paadunum feminats pooldab tegelikult traditsioonilist, isegi patriarhaalset perekonda - Kirche, Küche, Kleider, Kinder. Ainuke häda, et nad ei taha seda endale tunnistada.
Antifad austavad salamahti Aadut ja muid sarnaseid - noh, ega nad käitumiselt-olemuselt pruunsärklastest väga erinegi. Mõned nende hinge(tud)sugulased korraldasid ükskord Kilulinnas Kristallnachti paroodia.
Sallivad on sisimas kõige rõlgemad rassistid, kes kooserdaks muudkui ringi kõrge koonusekujulise mütsiga pääs ja voodilina ümber kere ning saadaks hordide kaupa Euroopasse ujuvaid ahjualuseid tagasi, või isegi notiks maha.
Aga noh, hirm toiduahelast välja langemise ees teeb oma töö. See ongi see asi, mis neil ei lase oma tõelist olemust valla päästa.
Keski võiks noile mõnda hääd psühho-anaal-lüütikut soovitada :)

2 kommentaari:

  1. Huvitav miks antifad oma märatsemise ajal mingit kaltsu näo ees kannavad? Tahavad sinna tätoveeritud haakristi varjata?

    VastaKustuta