laupäev, 6. aprill 2019

Ühest jäle-rämedast rassismiilmingust

Võeh-võeh! Lugedes ajakirjanduslaadset toodet nimega Prostimees (ja muid sarnaseid) ning sel teemal asju arutades selgus, et kurdid och vaegkuuljad om puhta rassistid, vassistid ja natsid, sadistid ja radistid, kannibalid ja karupihkurid, inimsusevastastest kurjategijatest röökimata.
Pildike kuskilt interneeduse sopist.

Asjalugu om nimelt tolles sallivate, antifade ja muude seenesuitsetajate hüsteerilises jauratuses kellegi Kaaben Ruulepi näidatud OK-märgi pärast. Et mingi White Power olevat ohhoopistükkis.. A' kui sama märki näitaks keski, ütleme, Gruz200-st, siis olekski lihtsalt OK vä? Või sarisolvutakse kollektiivselt ka nende puhul ning kukutakse kräunuma nigu märtsikass, keda parasjagu üheaegselt nülitakse, keedetakse ja kohitsetakse?

Aaaaga... Ülalnimetet märk tähendab daktüloloogia elik sõrmendamise puhul ka o-tähte. Näätsa siis, Kurtide Liit näituseks on seega kogu isikkoosseisus vassistlik organisatsioon!
Vähe tollest, tähestikus on veel mitu käemärki, mida võib vahel räigelt solvavaks pidada.
Võtame v-tähe. Muuhulgas on see ka võidu märk, kui peopesa suunatakse vaataja poole. Kui aga nimetet kaeja poole om käeselg, siis inglismannide maal loetakse tuusamane ohhoopis keskmise sõrme näitamisega võrdväärastunud nähtuseks.

Ä om kah puhta kahtlane, vähemalt mõnes kultuuras. Kui samuses kultuuras mõnele näidata, toob ta oma plekkvaatidest ja loomulikku surma kärvanud kaamelite nahkadest kokkuklopsitud onnikese tagakambrist oksliku malaka ning kukub sind tümitama. Tema-mehikese jaoks om see säänne räme solvang, et isegi meite konnatiigi sarisolvujad ei jaksa nõnna palju solvuda - "istu siia otsa!"

Järgmiseks õ. Toosama, mida pruugitakse ka metal-kontsertidel. Aga kõikvärki lumehälbekesed kuulatavad määnekist pehmoehmode zoo- ja muuneutraalset elik mittemidagiväljendavat tümonderit. Metal teadupärast on ikka päämiselt valgete muusika (seega räigelt rassistlik), millel tihtilugu koguni laulutekstides miskit kriitilist esineb (karm tõde), mis asotsiaaltimukraatide roosalillat-lillelist pseudomaailma pää pääle käänama kipub. Siinkohal ei väsi vist iialgi imestamast, kuidas Slayeri lugulaul "South of heaven" ikka nõnna kuramuse prohvetlik oli omal a'al, ennustades enda loodud vaimses puuris elavate pseudomarksistide arvu plahvatuslikku kasvu ning nendesinaste haledaid katseid maailma oma väärastunud nägemuse järgi "valitsema" hakata. The never ending search for your shattered sanity, souls of damnation in their own reality!

Vast piisab ülaltoodud näidetest, et veenduda kuulmispuudega seonduva suhtlusviisi  inimsusevastasuses. Ja jutt oli esialgu ainult sõrmendamisest. Olge õnnelikud, et ei hakka suisa viipekeelt ennast anaal-lüüsima. Muidu võib välja tulla, et seesinane keel vajab hädasti ärakeelamist, vastasel juhul vaesed ajupestud lumehälbekesed sulaks suurest solvumisest, endal silmad pärani kinni pääs. A kui julgete, võite ju ise anaal-lüüsi edasi teha :)
Säänne jube asi ka veel, et kuulmispuudelised on tegelikult vähemus, niisiis...?

--------------------
Pee-Ess! Enne kui pimesi mölisema hakkate, võtke teadmiseks, et olen ise ka kuulmispuudega, seega tean, millest räägin... või röögin!

2 kommentaari:

  1. Mulle on Pööbelmanni-ajastust meelde jäänud üks jutuvehklemine leedukatega, kus need selgitasid eestlastele ühe viipe nendearust roppu tähendust, mis eestlastel on igapäevaselt käibel.

    VastaKustuta
  2. Kalpsas pähe, et o-tähe sees liigutatav j-täht saab esmajärjekorras keelu, kuna viitab heteroseksile ja solvab ilgelt omasooiharaid...

    VastaKustuta