esmaspäev, 6. mai 2019

Hääduseks maskeeritud kurjus

Õkva hakkas huvitama, kas need va kõigieestlased säänse mõtte pääle ei ole tulnud, et sellesinase tühisüdame valge raamiga variant võib sümboliseerida nende sügaval alateadvuses pesitsevat ihalust white poweri järele? Ei viitsiks üllatust teeseldagi, kui millaski mõni semiootik, filosoof või naasama psühho-anaal-lüütik, Ahto "Saast" Lubjakast kõnelemata, seda märki säänse külje alt-päält lahkama hakkaks ja lisaks üritaks nähtust ka parem-vasak skaalale ää paigutada.
Varjatet rassismus, millest tegelinskid ise teadlikud polegi. See seletaks ka nende pidevat pröökamist ja piltlikult öeldes laamendamist - sissemüüritud kurjus tahab valla pääseda, aga tänu ajupesule suunatakse seda valesti. Segatakse tavaliste inimeste eksistentsi, kes tahaks lihtsalt oma elu elada, mitte tühisüdamete kombel teiste omi.
Fakt: enamusel inimestest on tegelikult jummala pohhui, aga ikka leidub mingeid ajuhalvatusega (õigemini ühe koha pääle tiirlema jäänud rikkis grammariplaadi taolise ajuga) huvigruppe, kellele see koledasti pinda käib.
Masendav suisa.

Võrdluseks üks varasem kribatükk

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar