reede, 7. juuni 2019

Veel inimese silmnäoga robotitest

Ma'i tea nüüd, kas keski on viitsinud lugeda üht mu varasemat blogijora Püha Bürokratiuse nimelise Saatana andunud orja visiidist mu töökohta. Kae "inimese silmnäoga robot" vai määnekist säänest siinsamas kuskil taga/allpool.
Igatahes pidime kollektiivselt mingi lollaka seadusekonksuga tutvuma ja allkirja andma. See dresseeritud ahv nimelt ei leidnud lõpuks enam muud, mille kallal norida ja siis hakkas talle pinda käima töökohal või isegi selle ligidal söömine, kõnelemata veel juhtumist, kui keegi tööd tehes kommi põske pistis või lonksu vett rüüpas, häirivaks osutus dire kabinetis olev kohvimassingi. Et ei tohi, raisk, isegi kontooratöötajad kohvitagu kogu kambaga puhkeruumis, no mis kuradi eraldumispüüe see olgu! Umbes sama, nagu rekkajuht nosiks pausi ajal Sörkivast Geist ostetud kabanossi oma liikuri kabiinis, selle asemel et sellestsinasest kabanossist restorani toituma minna
Kujutage ette, kui friigikogu kehtestaks seaduse, et töökohal keppi teha ei tohi, siis säänne ajutu, õigemini penoplastist ajulaadse ollusega tähenäriline kalpsaks kohe lõbumaju inspekteerima!
Nüüd on järgmised variandid laual: kas lähen teistega koos kaffeed rüüpama, võiku näpus (liiga palju inimesi ühes kohas minu jaoks), lõpetan üldse söömise-joomise (algul võtan kaalust alla, siis ei jaksa enam tööd teha ja kärvan nälga ning kurnatusse) või saadan säänsed inspektorid persse, allkirja andmisest hoolimata.
Valisin kolmanda variandi ehk sellesamuse peppusaatmise.
Vajadusel saan ju ukse seestpoolt lukku panna.
Ja veel üks võimalus kalpsas kaalikasse. Sebiks endale mingi tõendi vaimsete häirete kohta, mis ei võimalda mul kuskil ülerahvastet kohvitoas või töölis-ööklas einestada... Autism või mis iganes. Kui mingi elektromehaaniline või üleskeeratav inspektor jälle köhima tuleb, viskan talle papri silmnäo ette.

4 kommentaari:

  1. Kas lihtsam ei oleks maalida punase värviga üks tahvlike, millel kiri "SISENEMINE OMAL VASTUTUSEL!", mille saab asutuse väratisele riputada?
    Vanasti oli igasuguseid silte a la VÕÕRASTEL SISENEMINE KEELATUD jms. Lase ülemustel need üles otsida, saavad nood ehk omamoodi preemiana omaette edasi kofitada. Ning lõppude lõpuks, on nood eluvõõrad inspektorid võõrad niiehknaa, kelle kohta peaks sildid üleval olema, muidu juhtub nendega õnnetusi - poltergeist lennutas nurga tagant naelakasti, tomahoogi, Tamasseri nuia vms. "võõra" suunas...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väravasse valvuriputka ja tigedad lõukoerad kah. Enne kui säänne inimnäoga massin üldse sisse lasta, tuleb teda tükk aega praadida, ristküsitlus ja kümne ankeedi täitmine kahes eksemplaris. Siis alles otsustab vastav komisjon, kas tähenäriline üldse sisse lasta. Pileti peab ka ostma.

      Kustuta
    2. Mingisugune mõte kargas peakolusse kinni: Tähenärilise lõks - mõtle välja tehniline pool ja tee valmis, patendi see ära!

      Kustuta
    3. Pisem tsura kipub ka juba leiutama, ilmastilma laud tööriistu ja jubinaid täis. Peaks appi võtma :D

      Kustuta