reede, 27. september 2019

Eiteamitmes uitmõte

Kahtlustan, et igatsugu k(l)iimaaktivistid keelaks häämeelega ja meehäälega ära igatsugu lennuki-, laeva- ja autoveonduse, kuna need kütvat ilma nõnda lämmiks, et isegi põrgu tunduks sellega võrreldes jääkülm.
Aga asjal on teine külg ka. Veganid hakkaks lärmama, kuna keegi noile enam tuhandete kilomeetrite kauguselt banaane, bataate ja impotentsust ning pärasoolevähki tekitavat GMO-sojauba ei tooks. Peaksid vaesekesed hakkama kevadel enne naadi tärkamist viimaseid tohletanud tuhleid ja porknaid näsima - kus selle häbi ots!
Klassikaline divide et impera juhtum. Mul üks mitte väga originaalne teooria ka ses suhtes, aga tollest järgmine kord :)

1 kommentaar:

  1. Mingisugune oma aja ulmelinateos (oli vist "Ajamasin", kui mu mälu ei peta) hakkas okulaaride taga slaide esitama. Seal oli see koht, kus veganid läksid sireeni saatel nagu zombid moolokitele söömalauale...
    Kliimastreikijad tegelevad mu arust "tühja täitmisega tühjaga". Piisab, kui miskisel vulkaanil kuppel ilmkärakaga pealt lendab ja selle tagajärjel tekib taas "väike jääaeg", mistõttu tulevad uued kliimastreigid maakera jahtumise teemal...

    VastaKustuta