pühapäev, 12. september 2021

Kole lugu, vai mes?

Tükk aega pole siin miskit kriband. Ole'i aigu olnud. Näis, kas mõikan veel miskit. Niisiis...

 Nii, seltsimehed ja seltsidaamid, manage oma mõlkis silmamugulate ette üks tubli tuhlikasvataja, kel nägu suurest müügijutust juba sinipunane ja juuksed pääs põlemas. Muudkui ajab kärbseid, herilasi, lehetäisid ning nõnda edasi pähe. Tähtsamate punktide eriliseks rõhutamiseks kargab veel ringi nagu praevardast pääsenud känguru. Et tema põllult pärit maaubinaid ehk kuradiõunu ei sobivat ega tohtivatki suvalise värgiveega vaaritada. Kõlbulik olevat ainult temalt hinnaga 98.99 €-rubla liiter ostetav vesi, mis pärineb endise kolhoosi töökoja puurkaevust täpselt 98 meetri ja 99 sentimeetri sügavuselt. Seesinane vedelik olevat nimelt rikastet kulla aatomite ja MMS-iga, lisaks olevat sellele reedel, 13. kuupäeval kell 13.13 hiinakeelne loits pääle loetud.

 Vastalisel juhul, kui vaaritada mugulaid tavalise kraaniveega, hakkavat jõledaid asju toimuma. Samune maamullast võetud pabul nimelt kasvatavat endale hambad ja tiivad ning õgivat lennu päält kogu elamise nii ära, et lõpuks on su maisest varandusest järel ainult hiireaugud.

 Just sääne ülimalt utreeritud jabur võrdlus tuli ajusopist, kui lugesin tööl värvipurgilt hirmsat õudukat, et nimetet värvi peaks vedeldama ainuüksi sama firma toodetud "spets" lahustiga, mis koostisosades näpuga järge ajades on sisuliselt harilik nitrolahusti. Päämine vahe on hinnas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar