esmaspäev, 2. märts 2015

Võileiba?

Olen sedapuhku päris hämmastunud, vähemalt näo järgi pakuks seda küll.
Nimelt on täiesti arusaamatu, kuidas sionistid, sotsialistid, sotsiaaldemokraadid, keskerakondlased koos muude parteidega, vabamüürlased, reptiloidid ja nii edasi sallivad seda, et inimene võib ise valida, mida suhu pistab. Nende kõigi ideaal on ju võrdsus ja ühetaolisus ("erinevus rikastab" on petuloosung harimata või üleharitud/ajupestud massi jaoks), mis avaldub näiteks lootuses, et ükskord sööb kogu lihtinimeste mass hirmsa suure rõõmuga kuskil suurköögis valmis vaaritatud töölissöökla või pubi normeeritud ja standardiseeritud päevapakkumisi ja täpse retseptuuri järgi tehtud McDonaldsi kosher/halal-burkse, mis tulevikus asenduvad näiteks kord päevas jagatava ebamäärase kallerdisega (umbes nagu filmis "Snowpiercer") või siis Soylent Greeniga...

Muide, vähemalt ühe asjaga on need sionistid, sotsialistid ja muud nimetatud juba hakkama saanud - enamus Eesti rahvastikku, paljud soomlased pealekauba, eelistavad korralikule õllele Saku Originaali. Jube ju. Orika kohta öeldakse, et see, mis ülevalt sisse läheb, tuleb alt samasugusena välja, muudkui joo uuesti ära. Ei tea, pole sedasi proovinud, aga mekk on küll jama. Massidele mõeldud.

Et misasjast ma nüüd muidu sonin? No ühest tuntud võileivasöömlate ketist.
Ei sobi ju kohe mitte kuidagi nende eelnimetatud mafioosobandede märgadesse unenägudesse asjaolu, et inimene kaeb iseseisvalt ja omal algatusel, millist saia võtab, millist liha/kala, mida veel saia vahele panna, rääkimata kastmest.
Ilmselgelt on kõik need wannabe-maailmavalitsejate jõugud juba aastaid tagasi täies koosseisus pimedate ühinguga liitunud, et ei näe, mis õkva nende nina all toimub!
43,570 RESTAURANTS IN 110 COUNTRIES - nii oli mainitud söögikoha kodukal viimati kirjas...

Aga tegelikult... Mis sa ikka plekid end vigaseks kuskil kohvikus oma näruse tööpausi ajal burksi, sushit ja lattet näost sisse ajades? Ise võileibu teha tuleb odavam - vähemalt minu enda jaoks juba tõestatud.
Pole ju mõtet alailma mingite kah-kohvikupidajate kerele veel üht pekikihti kasvatada.
Endale jääb rohkem raha tasku millegi mõistlikuma jaoks.

* * *
Sorry, kui kirjutis kaldus natuke kinnimaksmata reklaami poole.

2 kommentaari:

  1. No ei tea. Need ärahellitatud kõtukesega "eurooplased" äkki ei kannata nii prostat asja nagu võileib?

    Heinaküünik.

    VastaKustuta
  2. Jeh, sarnane mõte kargas vahepeal endalegi pähe. Nood hipsterid, metroseksuaalid ja muud sellised ju harjund pigem pasta, pitsa ja sushiga. No mõni üksik järab ehk burksi kah.
    Tegelikult tuli üks idee sel teemal kah, aga iseküsimus on, millal jõuan teostada... No et kuidas neid ikkagi võileiba nosima panna, nii et maksavad veel kõvasti pealegi :D

    VastaKustuta