laupäev, 16. aprill 2016

Taoks trummi kah vahepeal?



Vahel tuleb inimesele segasevõitu jaburaid mõtteid pähe. Alates tollest ajast, kui leidsin sinutorust paar labidametali videod, soovitab nimetatud tuub mulle igatsugu muusikariistade ja muude pasunate DIY ehk tee-seda-ise juhendeid. Päris huvitavaid ideid isegi on...
Ja siis ükspäev kargas lollakavõitu mõte pähe, kui tööposti otsas parasjagu tegemistega väike vahe sees oli. No et üks ports tööd oli tehtud, uus materjal alles saabumata. Uidumõttest aetuna kraapisin puidujäätmete seast välja paar peenemat pulka, määnseid nüüd võite töödelduna näha allpoolsetel kuvadel ehk piltidel. Vaibaväitsa ja liivapaberiga nihverdasin nõndaütelda pauside ajal tasapisi valmis ja lakkisin üle ka. Kaks esimest paari on tammest, viimane kasest.
Tulid väheke kandilised ja kohmakad, mitte mingid Vic Firthid, aga täidavad täiesti oma otstarvet. Egas ma neid müüma hakka. Poistel igatahes on juba lõbu laialt. Löökpillideks pruugitavaid asju võite näha ülemisel pildil. Suurem on 13-liitrine plastämmergas, väiksem silma järgi umbes 9-ne.


...ja nüüd mõtlen, palju juba löökriistatootjatele olen kahju tekitanud? Tama, Pearl, Ludwig,  Paiste, Zildijan, Vic Firth ja kõik need teised. Ja kui palju kahjumit ma neile tulevikus veel tekitan?
Trummikomplekt pole just odav lõbu.
Ilmselt tulebki hakata oma komplekti aretama pihkujuhtuvast materjalist. 
Stay tuned.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar