laupäev, 10. jaanuar 2015

Sõda on valla, ei nüüd ole nalja

Suht hiljuti esinenud nähtus, nime poolest aastavahetus, tekitas pealuu sisse ühe napaka idee.
Kuidas endale enam-vähem legaalselt relvi hankida, ilma relvaloata ja nii edasi? Ostad kastitäie koletulestikurakette, peidad kuskile mustadeks päevadeks ära. Kui siis jõuab kätte aeg, mil vaenlasenahk iga võimaliku ja võimatu nurga tagant on valmis välja kargama, tood tulestiku lagedale ja hakkad andma, nii et vastalisel on silmlarhv suitsu ja sädemeid täis.
Ära see vast ei pruugi tappa, aga vähemasti segadust/segasust põhjustab ikka.

Kujutlesin juba kodukootud raketiheitjat. Paraja pikkusega torujupp, primitiivne sihik ka küljes. Sellesse torru siis pistad koletulestikujubina sisse, süütenöör põlema ja seejärel kähku tropp taha või muul moel tagumine toruots umbe, et see va kodukootud V2 või muu Stinger ikka jõulisemalt ja õiges suunas lendaks.
Alati kulub ju ära vajadus ja võimalus inimese kaitseks inimese vastu, riigi kaitseks teise riigi vastu, ja, kõige tähtsam, inimese kaitseks nii oma kui võõra riigi vastu. Sest ka oma riik võib sinu vastu sõjakirve tõsta ja karja viinastunud muponaute kallale ässitada. Oot... tundub, nagu oleks ma nüüd kedagi parafraseerinud või parodeerinud. Ega see keegi äkki Coudenhove-Kalergi polnud?

Ma ei tea nüüd küll laksust öelda, kui JOKK selline teguviis on? Aga teoreetiliselt saaks nii mõnegi eurorubla kopikatega kokku hoitud - relvaload jäävad hankimata, riigilõivud ja altkäemaksud maksmata, tukk ja padrunid ostmata. Hulk raha jääb alles, miinus tulevärgile kulunu. Ahnureile tüng tehtud.
Mõni targem võiks asja paremini valgustada. Mis piiranguid on tulestiku müügil ja kasutamisel eraisikute jaoks? Kuidas neist kõrvale hiilida?

-----------------------------------
Pildil on V2, pilt ise välja lõigatud juutuubi ekraanipaugust ehk screenshotist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar