kolmapäev, 11. märts 2015

Vahepala natsismusest

Tuli üks mõte, lugedes kõigest sellest nõiajahist EKRE suunal. Hakkaks õige natsikütiks. Mitte selliseks nagu Suurahv, kelle põhitegevuseks on ammusurnud SS-laste või natsikindralite hauast välja kaevamine ja nende klõbisevate kontide kohtu ette tassimine. Rääkimata Aadu laiba otsimisest kuskil Argentina padrikus. Ikka tänapäevaseid natsismi ilminguid hakkaksin jahtima. Raha eest muidugi, egas ma loll pole.

Näiteks Suutropp kribas ükskord EPL-is, et rukkilill olevat paremäärmuslaste sümbol. Viitsimata hetkel hakata vaidlema, kas natsionaalsotsialism on ikka parempoolne, pean siiski nentima, et ju mul tuleb nüüd hakata igalt poolt rukkililli otsima. Nii kui kellegi aias kasvab mõni - hävituspataljon peale saata! Õilmitseb kuskil viljapõllul mõni säänne lill - kohe "Fahrenheit 451" stiilis "tuletõrjujad" leegiheitjatega - rünnakule, hurraa! Lilletõrje juures hävineb ka vili, aga mis teha. Natsismi väljajuurimine nõuab ohvreid.

Või too teine juhtum kotkatätokaga. Nüüdsest hakkan igal pool silmi lahti hoidma ja kohe eriüksusele teatama, et nats lendab, kui kuskil looduses kolades mõnda merikotkast või rabapistrikku taeva all näen. Aerofloti lennukid käivad ka vist selle teema alla? Vaadake nende tiivulist logo - suht sarnane natsikotkaga. Või pange otsingusse näiteks "aeroflot cap". Ka NSVL-i raudteelastel oli millegipärast tiivuline mütsimärk.
Samuti hakkan kohe poemüüjate kohta Kapole ettekandeid tegema, kui nad mulle vahetusrahana Saksa euromünte sokutavad - neilgi ju kotkas peal.

Venemaale ja USA-sse (ja vist kuhugi veel) peaks koguni terved armeed saatma - neil on mingi arheopterüks lausa riigivapiks.
Muide, Kilulinnas on päris palju kinnipüütud natse juba pokri pandud. Kui ei usu, eks minge vaadake sealsesse zooparki, linnupuuride manu.

2 kommentaari: